Vlees
Er gaat niets boven een échte vleeskroket of bitterbal. We werken steeds met vlees van goede kwaliteit. Ontdek onze ambachtelijke vleeskroketten en bitterballen, maar ook onze verrassende creaties, zoals een goulashkroket, kalfsvleeskroket, kip vol au vent bitterbal, Duroc d’ Olives balletjes én de nieuwe hertenstoof kroket/bitterbal.
Rundvlees kroket en bitterbal
Een stevige snack met draadjesvlees. Alle ingrediënten krijgen de tijd om op smaak te komen. We gebruiken mooie stukken mager rundvlees, die een hele nacht op lage temperatuur garen. We plukken het vlees met de hand en voegen dit toe aan de romige ragout, samen met specerijen en kruidenbuideltjes. De buideltjes zijn gevuld met rozemarijn, tijm en zwarte peper.
Rundvlees kroket
Gewicht:
- 85 à 90 gram
Er gaat niets boven een bitterbal gevuld met draadjesvlees bij de borrel.
Rundvlees bitterbal
Gewicht:
- 30 gram
Goulash kroket en bitterbal
Smaaksensatie met pit! Een klassieker in een krokant jasje gemaakt met zacht gegaard rundvlees, paprika, selderij en ui.
Op smaak gebracht met echte Hongaarse paprikapoeder Edulsüss
Goulash kroket
Gewicht
- 90 gram
Goulash bitterbal
Gewicht:
- 30 gram
NIEUW! Hertenstoof kroket en bitterbal (seizoen)
Hertenstoof is een klassiek gerecht bereid met mals hertenvlees dat langzaam gestoofd is in een krachtige hertenfond.
Een stoofpotje in een krokant jasje, verkrijgbaar als kroket en als bitterbal.
Beschikbaar vanaf eind september t/m januari
Hertenstoof kroket:
Gewicht:
- 65-70 gram
Hertenstoof bitterbal
Gewicht:
- 25 gram
Kalfsvlees kroket en bitterbal
Een oer Hollandse lekkernij! Kalfsvlees kroketten en bitterballen met zacht gegaard kalfsvlees gehuld in een smaakvolle en romige ragout.
Het kalfsvlees wordt gegaard in een verse kalfsbouillon op basis van kalfsschenkels en verse groenten.
De romige ragout wordt afgekruid met verse peterselie en lavas.
Kalfsvlees kroket
Gewicht:
- 90 gram
Kalfsvlees bitterbal
Gewicht:
- 30 gram
Kip vol au vent bitterbal
Kip vol au vent
Een kip vol au vent kroketje is een heerlijk en verfijnd tapaskroketje dat perfect past als voorgerecht of bijgerecht.
Dit kroketje is gevuld met een romige ragout van kip, champignons, peterselie én een vleugje citroen. Deze ingrediënten zorgen voor een volle, rijke smaak die je smaakpapillen zal verrassen. Het is een ideale keuze als nieuwe terrastopper én een mooie aanvulling op elke borrelplank.
Serveer deze kroketjes met lekkere salade en een frisse dressing, zo creëer je een onweerstaanbare lekkernij die zeker indruk zal maken op jouw gasten.
Kip vol au vent bitterbal
Gewicht:
- 25 gram
Witloof ham kaas tapaskroketje
Witloof ham kaas tapaskroketje
Deze smakelijke kroketjes bestaan uit een romige vulling met Belgisch witloof, ham en Emmentaler. De zachte, licht bittere smaak van de witloof combineert perfect met de hartige ham en de rijke, gesmolten kaas.
Dit resulteert in een verrukkelijke smaaksensatie. Serveer deze kroketjes eventueel met een frisse salade of een dipsaus naar keuze, voor een onvergetelijke culinaire ervaring.
Witloof ham kaas tapaskroketje
Gewicht:
- 30 gram
Zeeuws Spek kroket en bitterbal
Kroket en bitterbal met Scheldelander Zeeuws spek. Het spek dat we gebruiken, is ambachtelijk bereid en afkomstig van Scheldelander. Het water in de pekel van het vlees is vervangen door gefilterd Oosterscheldewater. De ragout maken we af met een kruidenmix en ketjap. Heerlijk in combinatie met een snee bruin brood en erwtensoep.
Zeeuws Spek kroket
Gewicht:
- 65 gram
Zeeuws Spek bitterbal
Gewicht:
- 25 gram
Iberico Bitterbal
Aan de basis van de Iberico bitterbal ligt een heerlijke bouillon. De bouillon trekken wij van de botten van het Iberico varken. In de ragout worden mooie fijngesneden stukjes Ibericoham toegevoegd. De Ibérico Bellotaham die wij gebruiken, is afkomstig van het oeroude Iberico varkensras uit het zuidwesten van Spanje. Het laat zich kenmerken door zijn donkere huidskleur, zijn zwarte hoef en het feit dat het zich met eikels voedt. De smaak van Iberico die wij gebruiken, is werkelijk subliem!
Iberico bitterbal:
Gewicht:
- 25 gram
Duroc D'Olives Cochonnet
De Duroc D'Olives Cochonnets worden bereid met wangetjes van het Duroc D'Olives varken. Na het pekelen koken we de wangetjes, beenderen, verse kruiden en groente tot een varkensbouillon. We gieten melk bij de ingekookte bouillon en maken er een heerlijke, romige ragout van. Dan mag het zachte, rozige vlees erbij en kruiden we de bereiding af met mosterdzaadjes, verse peterselie en zwarte olijven.
Duroc D'Olives Cochonnet kroket
Gewicht:
- 70 gram
Duroc D'Olives Cochonnet tapas
Gewicht:
- 30 gram
Duroc D'Olives Cochonnet balletje
Gewicht:
- 30 gram
Tapaskroketje Spicy Chorizo
Een vleugje Spanje verwerkt in een tapaskroketje. Zo is dit kroketje wel te omschrijven. De chorizoworst die we gebruiken, is gemaakt volgens een traditioneel recept uit de Rioja. De worst is een maand gerijpt en hij heeft een mooie subtiele smaak door de gerookte Spaaanse paprikapoeder, zeezout en knoflook. Type Pamplona is een hele fijne chorizo om te verwerken.
Een tapaskroketje romig en smaakvol, heerlijk met de combinatie van paprika, groene olijven en rode ui. Daar lust je meer van!
Gewicht:
- 30 gram
Tapaskroketje Beer & Chicken
Kroketje met als inspiratie ‘Beer- can- chicken’, maar dan in een krokant jasje. Een klassieker van kip en Brugse Zot! De ragout is gemaakt op basis van kippenbouillon met zacht gegaard kippenvlees. Het kippenvlees hebben we gestoofd in Brugse Zot bier. Doe eens gek!
Gewicht:
30 gram