Vegetarisch en Vegan
De Ambachterie biedt een smaakvol assortiment aan, met zowel vega -/ als veganistische kroketten en balletjes. Aan de basis van deze kroketten ligt een smaakvolle groentebouillon. Ontdek de heerlijke bereidingen zoals de vegan seaweed, risotto caprese of probeer eens onze vegan bitterballen. Voor ieder wat wils!
NIEUW NIEUW!
Vegan bitterballen, vegan rendang tapaskroketje, risotto caprese tapaskroketjes én risotto funghi-truffel met een gewicht van 30 gram!
Mooie aavullingen om ook jouw gasten mee te verrassen.
Tapaskroketje risotto caprese
Vegetarische tapaskroket, risotto caprese met tomaat, mozzarella en verse basilicum.
Bereid met Arborio rijst Verrassend smeuïg met een mediterrane twist.
Gewicht:
30 gram
Tapaskroketje risotto funghi-truffel
Vegetarische tapaskroket, risotto funghi-truffel gemaakt op basis van een bouillon van eekhoorntjesbrood, Arborio rijst, 4 verschillende champignons én een vleugje van truffel.
Gewicht:
- 30 gram
Tapaskroketje Mexicaanse Taco
Hij is er, een vegetarisch Mexicaans kroketje met pit. Geïnspireerd op de originele taco. Licht pittige ragout, die rijkelijk gevuld is met verse groente en bonen. Wie durft?
Gewicht:
30 gram
Vegan bitterbal
Zin in een lekkere bitterbal zonder vlees?
Stop met zoeken! Bij De Ambachterie ben je aan het juiste adres voor een smaakvolle vegan bitterbal.
Onze koks hebben een recept ontwikkeld dat ook jouw gasten aan tafel zal verrassen!
Gemaakt op basis van een verse groentebouillon, afgewerkt met verse kruiden en champignons.
Gewicht:
30 gram
Tapaskroketje vegan rendang
Waan je in Azië met de nieuwe rendang tapaskroket. Bereid met authentieke verse Oosterse kruiden op basis van oer-Hollandse spitskool.
Extra romig en fris door de kokosroom en vers limoensap . Een tikkeltje eigenwijs en spicy!
Gewicht:
30 gram
Tapaskroketje vegan Seaweed
We gebruiken 3 verschillende zeewieren, kombu, nori en wakamé. Als basis voor dit vegan tapaskroketje maken we een bouillon van kombu, deze wordt gemengd met kokosmelk.
Oosterse smaken komen veelal aan bod; voor de pit gebruiken we wasabi en groene tabasco, rijstazijn en limoenrasp zorgen voor de frisse touch, als kruiding furikake, geroosterde witte en zwarte sesam maken het geheel lekker hartig. Ook gember mag hier niet ontbreken. Als laatste voegen we een wakamé salade toe.
Gewicht:
30 gram